Vitale Kernen Zelhem

In 2017 startten vier werkgroepen ‘Vitale Kernen’ in de dorpen Zelhem, Vorden, Hengelo en Steenderen. In de werkgroepen werken inwoners, ondernemers, organisaties en gemeente samen aan een toekomstbestendige dorpskern. Dat is een plek waar je graag komt en waar voldoende voorzieningen zijn en waar mensen samenwerken.

Vitale Kernen Zelhem Punt 1

Behouden en uitbouwen voorzieningen-mix in het centrum.

Vitale Kernen Zelhem Punt 2

Een Kulturhus voor Zelhem.

Vitale Kernen Zelhem Punt 3

``Op de markt gebeurt het (niet)``, de betekenis van de Markt en andere pleinen.

Vitale Kernen Zelhem Punt 4

Een krachtiger winkelcentrum.

Vitale Kernen Zelhem Punt 5

Aandacht voor verkeer, veiligheid en parkeren.

De werkgroep Vitale Kernen Zelhem is op de achtergrond druk bezig met ons dorp. De werkgroep is nu verdeeld in twee hoofdgroepen, een groep die zich richt op het gebied van “Welzijn” (cultuur, sociaal, sport, verenigingen) en een groep die zich richt op het gebied van “Leefbaarheid” (ruimtelijke ontwikkelingen).

 

Uit onderzoek is een top 4 van aandachtspunten, met betrekking tot de Leefbaarheid, naar voren gekomen, de werkgroep Leefbaarheid wil graag van u horen waar deze de focus op moet leggen als het aan u ligt.

 

Vul onze poll in en laat het ons weten!

Laden...

Welk van de onderstaande punten verdient extra aandacht?

Bedankt voor uw stem
U heeft al een stem uitgebracht voor deze poll!
Kies eerst een optie uit de poll voordat u op stem klikt!

Ongetwijfeld bent u op de hoogte van het bestaan van de Vitale Kernen Zelhem, een werkgroep, gevormd door een aantal vrijwilligers uit verschillende sectoren, die samen met de gemeente nadenkt over de toekomst van Zelhem, met name als het gaat om vitaliteit en leefbaarheid van ons mooie dorp.